resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9072
    yanında oynayan adamın yaptıklarını görmesek, hadi onu da geçtim sneijder' in mücadelesini görmesek tamam lan abartıyoruz diyeceğim.

    tek bir sorum var; tolga ile aynı bölgede oynayıp tolga' dan daha az topla buluşmasını bana açıklayın ben de elestirmeyeyim kendisini. ya adam kaptan, daha tecrübeli, daha fazla sorumluluk alması gerekir ama santrada bekliyor. tolga ise topu ileri oynama derdinde, top alma derdinde.

    bir de şu vefacılar var. bak birak selcuk' sneijder' i; muslera ki kendisi bu takıma neredeyse tek başına şampiyonluk kazandırmıştır, eğer selcuk' un yoklari oynadigi mac sayisinin yarısı kadar kötü maç oynasın onun da gitmesini isterim. bu adamlar hatır için değil milyon euro lar için oynuyorlar. tabii ki iyi oynayacaklar.

    o zaman hiçbiriniz takımı eleştirmeyin vefalı davranarak. çünkü galatasaray size çok büyük mutluluklar yaşattı. dolayısıyla kötü olduğunda da bu mutlulukları hatırlayıp susun.

    real madrid raul' u, casillas' i yolladı. barcelona xavi' yi yolladı. roma' da totti yedek ki bu adamların hepsi ayrıldıkları ya da yedek kaldıkları sene oynasalardi, selçuk' un şu an galatasaray' a verdiğinden daha fazlasını verebilirlerdi takimlarina.

    selçuk her şeyini galatasaray' a borçlu. galatasaray selçuksuz da şampiyon olmuştur, yine olurdu. ama selçuk galatasaray olmadan o kadar kupayı rüyasında görürdü.

    tüm bunları selçuk gitsin vs demek için yazmadım ama selçuk 2 senedir (3. senesine de girdi bu sezon) kötü oynuyor. ve onu kesmeyen her hoca da en büyük zarari önce selcuk' a veriyor. ya 2 maç dinlense -ben de dahil- belki taraftar değerini anlayacak ya da yerine oynayan adam daha yararli olacak.

    hayır, vallahi selçuk' a da günah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın