resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 968
    takımımızda kolay kolay yapılamayacak devrim niteliğinde kararlara imza atmıştır.

    hiçbir şey yapamayan, koskoca sezonda türkiye kupası dahil 4 gol atmış buna karşın galatasaray'dan hunharca para alan bir santraforun biletini kesmiştir. mazide "umut kadar koşan çalışan var mı bu takımda" diyen ve bizi böyle yetersizlere muhtaç eden hocalarımızı hatırlatırım.

    yine kulübede bol bol göbek yapmış bir kanat oyuncusunu kapı dışarı etmiş, sinan gümüş gibi genç potansiyelli bir futbolcunun önünü açmıştır.

    sinan gümüş, bruma gibi adamlara forma şansı vermiş; galatasaray formasını hak etmeyen adamları kulübeye demirletmiştir. yasin öztekin gibi bir yetersiz sayesinde hak ettiği rotasyon oyunculuğuna geri döndü.

    sabri yerine alternatif üretmek için elinden geleni yapmış ancak martin linnes altın tepsi ile sunulan fırsatı şu an elleri ile geri itmek üzeredir.

    galatasaray futbol takımını duran toplarda son derece tehlikeli bir takım haline getirmiştir. öyle ki o duran toplar sayesinde fenerbahçe ve beşiktaş'ı devirdik.

    bence bütün bunlar mazideki yerli hocalarımızın ve potansiyel hocaların alamayacağı çok önemli kararlardı. bu kararlar desteği sonuna kadar hak etmektedir. ayrıca futbolcular tarafından da kabullenilmiş ve son derece sevilen bir hoca olmuştur. şahsen ben kendisi hakkında karamsar bir tabloyu şu an için görememekteyim. adam bar bar ön libero istiyorum derken şu an el freni mukabili, eski temposunu kaybetmiş bir orta saha ile ligi götürmeye çalışıyor. şundan eminim ki istediği ön libero alınırsa buraya da neşteri vuracak..
App Store'dan indirin Google Play'den alın