resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 2795
    kemal kılıçdaroğlu bundan yaklaşık 2 yıl evvel amerika'dan beden dili- hitabet- halkla ilişkiler üzerine uzman bir grup getirtmişti ve uzunca bir süre eğitim gördü uzmanlar tarafından. hakikaten de bu eğitimden sonra kılıçdaroğlu'nun iletişimi, hitabeti ve beden dilinde inanılmaz bir değişim gözlendi. olumlu anlamda. dursun özbek de aynı şekilde birdenbire acayipleşti ve farklılaştı.

    yaz başından bu yana inanılmaz soğukkanlı ve işbilircesine yürütülüyor kulüp işleri. sanki transfer skandallarına imza atan, türlü basiretsizliklerde parmağı olan bu yönetim değilmiş gibi oldukça yüksek bir özgüvenle ve iletişim- iş yürütme olarak da inanılmaz bir gelişim göstererek geldiler yaz başından bu zamana.

    bayan basketbolda yeni bir koç getirildi ve koçun isteğine göre yapılıyor transferler, erkek basketbolda keza aynı, ergin ataman'ın deyimiyle elinden geleni yapan ve hocanın çoğu isteğine kulak veren bir yönetim vardı yaz boyunca. futbolda da eksikler çok iyi gözlemlenerek ve riekerink ile devam edilerek başlandı sezona. serdar aziz transferinin maliyeti dışında da bana göre oldukça iyi bir transfer dönemi geçirildi. uzun bir aradan sonra heyecanlı bir taraftar gözlüyorum örneğin. lass diarra transferi de gerçekleşirse üstüne bir forvet veya stoper de almayı becerebilirsek son son 15 yılın 2011-2012 hariç en verimli transfer sezonunu geçirmiş olabiliriz.

    hata yaptıklarında istifa diyorsak doğru götürdüklerinde de desteklemeyi biliriz. olumlu işleri şahsım adına görmezden gelemem.

    bugünkü ntvspor kararı ile ''asın bayrakları asın asın!'' tepkisi verdirterek beni hayretlere düşürmüş ve memnun etmiş yönetimin başkanı olarak dursun özbek'i de tebrik etmek istiyorum. siz hep böyle olun bu taraftar sizi sevmesini de bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın