resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4724
    zırvalamakta sınır tanımayan fb başkanı.

    "galatasaray'a fetö soruşturması açılmalı. adam dualarla şampiyon yaptığını söyledi.", "gözaltına alınan oyuncular hangi takımdan? iyi incelesinler, her şeyi iyi incelesinler. 98'den beri fenerbahçe'ye vuruldu." vb.açıklamaları var ki tam yarılmalık.

    1-köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.
    2-bir kişinin bir takım için dua etmesi nasıl bir organik bağ göstergesidir.
    3-dediği gibi soruşturulsun ama 5 büyük takım soruşturulsun bakalım fetö ile kimlerin bağlantısı daha güçlüymüş.
    4-gözaltına alınan hatta ve hatta fetö'cü olduğu iddia edilen sporculara bakarsak bizim takımımızdan ekmek yemiş isimlerin açıklamalarına bir bakın bir de fb'de forma giymiş enesin açıklamalarına bakın.
    5-gelin bu çapı genişletelim; eski savcı öz vb. fb kongre üyelerine de baksınlar.(bizim üyemiz olan hakan şükürün ülkeye verebileceği tahribatla bunların adamlarını kıyaslasınlar)
    6-98'den beri hep fenere vurmuşlarmışmış. ben siyasi iktidarlar tarafından bu kadar korunup kollanan bir takım daha görmedim. şike yaparsınız, ligden düşmeyin diye kanun değişir. aman fenerbahçe moral olarak yıkılır da geride kalır ve şampiyon olamazsa diye play off sistemi gelir. hatta ve hatta play off öncesi fenerbahçe çok geride kalırsa da şampiyon olabilsin diye puanlar ikiye bölünür. allah'ın adaleti ile sahalarında kaldırdık kupayı, onlar aldılar alacakları mesajları... hukuksal boyutuna bakınca hakkınızdaki davaları yürüten hakimler savcılar değiştirilir. sonuç olarak ülkemizde fenerbahçe sütten çıkmış ak kaşık olararak ilan edilir. lakin yer mi gariban avrupa çocuğu, başvurduğunuz tüm merciler tokat gibi cevaplarla şikeci olduğunuzu yüzünüze vururlar.

    sadece 3-4 cümlesine kendi hatırımdaki cevapları derledim. aslında bunlara cevap vermemek gerek, lâkin galatasaray ismini ağızlarına alıyorlar.

    bunlara verilecek ana mesaj:
    -önce abdest alın daha sonra galatasaray ismini ağzınıza alın. unutmayın ki sizin çamurlaşmış tarihiniz kadar bizim şerefli zaferlerimiz var...
App Store'dan indirin Google Play'den alın