• 283
    egri oturup dogru konu$mak lazim. karabük futbolun tüm dogrularini yapti. bu maçtan gol yemeden kurtulmamiz 1. muslera 2. $ans faktörü sayesinde oldu. süzme petek halis muhlis kaçkar bali bildigin bizimkisi. büyük takimlikla alakasi yok. topa sahip olma oranlari lehimize olmasina ragmen kalemizde çok pozisyon bulduk. karabük girdigi pozisyonlardan 1-2 tanesini degerlendirebilse, sahadan yenik bile ayrilabilirdik. o derece yani.

    peki biz ne yaptik?

    topa sahip olduk. eveleyip, geveledik. sneijder etkisiz kalinca rakip ceza sahasina pek sokulamadik. olu$turdugumuz pozisyonlar genellikle duran ve uzun toplarla geldi, nitekim gol de yine bir uzun toptan geldi. oyun biçimimiz bu olmamali. eren her ne kadar görevini yerine getirmede büyük ölçüde ba$arili olsa da, santraforun gelen uzun toplari indirdip pozisyon hazirladigi dönemler çok geride kaldi. ayni futbolu uzunlari olan bir takima kar$i oyna, yenilmekten ba$ka bir alternatifin olamaz.

    karabük çok ko$tu dedik. golü bulamayinca 2. yarinin son yarim saatlik dilimine girildiginde pilleri yava$ yava$ azalmaya ba$ladi ve burada galatasaray in yüklendigi dakikalar ba$ladi.

    belki de en büyük handikapimiz takima içeride oynadigi maçlarda +20 güç veren taraftarin eksikligiydi. yine o taraftar süper kupa maçinda sahaya me$ale atarak, takimini yanliz birakmi$ti. hayat gerçekten çok paradoks. buradan 100 ki$inin yaptigini 15-20k ki$iye mal eden tff'ye de en içten dileklerimi gönderiyorum. neyse, o ayri dava.

    yeni bir takimiz. takim oynadikça bir birini bulacaktir. kondüsyon durumumuz fena degil, daha yukari cikarttigimizda bilhassa 2. yarilada maçlari kopartabiliriz diye dü$ünüyorum. ayriyen takima josue gibi teknik ve uzaklardan etkili $utlari olan bir adam katildi. poldi de dönünce daha iyi olacagimizi dü$ünüyorum.

    maçin özeti. ucuz atlatilan görünmez kaza. buradan bir derse çikarmak $art!
App Store'dan indirin Google Play'den alın