• 12
    bülent korkmaz kısa vadede denenmiş bir panik hamlesidir. üzerinde tehlike anında camı kırınız yazar. ne yazık ki teknik direktör olarak gerekli vasıflara sahip değildir. her şeye rağmen büyük kaptanımızdır. öyle kalacaktır.

    frank rijkaard 2000 yılından beri teknik direktörlük yapan, henüz ilk denemesinde hollanda ile euro 2000 turnuvasında yarı final oynayan, real madrid hegamonyasında zor günler geçiren barcelona'yı yeniden yaratan, şampiyonlar ligi şampiyonu yapan, dünya futboluna messi, iniesta, bojan krkic gibi yetenekleri kazandıran bir teknik direktördür. galatasaray'a bir devrim yapmaya gelmiştir. devrimler sancılı ve uzun olur.

    hayatları boyunca bir b.ka yaramamış, futbolu menajerlik oyunlarından ibaret gören ibibikler tarafından saldırıya uğrar bazen rijkaard. bu ibibikler şu adamı alsaydı, şu adamı çıkarsaydı, kazanan takımı niye bozdu diye yakınır. bu tarz ibibikler namağlup giden galatasaray'ın aldığı en ufak kötü sonuçta ortaya çıkıp ben demiştim naraları atarlar. bu ibibikler rijkaard başarısız olsun diye dua ederler. galatasaray'da gerçekleşen devrimi hazmedemezler. her kötü sonuçta ortaya çıkıp felaket haberciliği yaparlar. kendilerine galatasaraylı der bir de bunlar.

    sonuç olarak frank rijkaard başaracaktır içimizde bulunan ibibiklere inat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın