• 279
    cok kotu oynadigimiz mac. hocamizin bunun farkinda olmasi ise umut verici. gecelim analize:

    muslera: kusursuz.

    chedjou: orta. savunma arkasina atilan ara paslarinda buyuk problem yasadi hakan'la beraber ama bu orta sahadan da kaynaklaniyor. bazen fazla rahat oynuyor ama assisti guzeldi.

    hakan: orta. ayni chedjou gibi ara paslarinda sikinti yasiyor.

    linnes: kotu. hocanin dedigi gibi bildigin black out yasadi.

    carole: orta. daha cok cizgiye inip orta acmali. daha cok bindirmeli. savunmada 1 pozisyonda hata yapip topu kaybetti garanti oynamali.

    selcuk: kotu. soyleyecek soz kalmadi artik. tolga'nin eforunu ve dikine paslarini gordukten sonra daha da emin oldum. yedek olmali.

    tolga: iyi. cok kostu ve dikine oynamaya calisti. son dakikalarda sazi eline aldi. bruma'ya attigi bir pas var ki muazzam. aferin oglum. boyle oynarsa ilk 11'deki yeri garanti.

    sneijder: kotu. en buyuk sneijder seveniyim belki de ama bu sevgim gozlerimi kor etmiyor. kotu oynadi cunku hala anlayamadigim bir sekilde kendini sol cizgisine atiyor ve bu yuzden futboldaki en onemli mevki olan cam bolgemiz bombos kaliyor. lutfen merkezde kal wes.

    bruma: orta. kotu oynadi diyemem cunku kosu yaptiginda sadece 1 kez pas alabildi onda da fena vurmadi. 1e 1 yakaladiginda daha cok kendine guvenmeli ve calim atmali. topu aldiktan sonra pas degil dikine dribling yapmasi takimi da rahatlatir.

    sinan: orta. bruma icin soylediklerim kendisi icin de gecerli. bruma'yla beraber cizgide kalmamasi lazim. iceri kat ederse hem oyuncularin arasindaki mesafe azalir hem de bek'in bindirmesi icin koridor acilir. futbol 101 kuralidir bu. uygulayin.

    eren: iyi. mac boyunca cok yalniz kaldi ama yine de guzel top indirdi. attigi gol ise muthisti cunku kale baya uzakti. hic bozmadan devam aslanim.

    sabri: orta. sabri sabri iste. tek yapabildigi guzel orta acmak.

    yeni bir takimiz ama cabuk toparlanmaliyiz. bu aksamki oyunu tekrarlama luksumuz yok ve hocamiz bunun farkinda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın