resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10806
    melo harika bir orta saha oyuncusuydu ama artık değil. artık 33 yaşını doldurmuş emekliliği gelmiş bir oyuncu melo. he bu haliyle bile 3 tane hamit' i cebinden çıkartır o ayrı ama artık biraz mantıklı hamleler yapmak lazım. teknik direktörde lucescu' dan, forvet arkası serbest adam zırvasından bir de şu eski oyunculara karşı duyulan sevdadan(yani geri getirme arzusundan) bıktım artık. ya adam giderken bile ilk senesindeki gibi değil diyorduk zaten. o zaman hagi de gelsin!

    yok mu ulan, şu amk dünyasında bir tane iki yönlü orta saha futbolcusu yok mu!!!

    ha bir yıllık gelecekse ve as oyuncu olarak da başka biri alınacaksa hemen gelsin. ruhu yeter. ama sen 30 yaşındaki selçuk ve 33 yaşındaki melo' yu yan yana oynatıp da bundan 4 sene öncesinin hayalini kuracaksan kusura bakma ama cidden en naif tabirle safsın.

    yazılan yorumlar gerçekten komik. bu kadar mı uzaksınız yahu futboldan falan. barcelona xavi ile kontrat yenilemedi, barcelona 31 yaşındaki iniesta' nın alternatifini şimdiden arıyor siz 33 yaşındaki melo' yu üstelik de belki de takımda en çok koşması gereken mevkiye as oyuncu olarak düşünüyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın