• 40
    bu orlandolu çocuğunun neticesinden çıkarıp çıkarıp yazdığı yazı fotomaç denilen passat yalayıcılarının manşetinde ve başlık "türkiye bu yazıyı konuşuyor"
    uyuma galatasaray taraftarı. türkiye'de spor basını namına kendine yer bulan bu düzenin gazetesinde kendine ayrılan izbe köşeden, aziz yıldırım'ın eliyle ve aziz yıldırım'dan aşağı kalmayarak şampiyonluklarımıza iftira ediliyor, adalet aklıyla dalga geçercesine balık gibi kokuşmuş bu balık hafızalı habis, tarlaların sürüldüğünü, köpeği olduğu başkanının "aziz yıldırım şike yapmışsa fenerbahçe için yapmıştır." dediğini unutmaya ve unutturmaya çalışıyor, bu arada suçu kendilerinden yıkabileceklerini düşündükleri camiamızın onurlu renklerine hakaret ediyor ve çamur atıyor.

    biz 17 haziran'da tüm masa başı oyunları yıkarak, federasyon'a başkaldıran, recep ankaralı, harun erdenay, turgay demirel gibi aziz yıldırım'ın paralı veterinerlik ettiği, bu tek derdi ve tasası kadıköy'de yenilmemek olan çubuklu iblisleri duruşumuzla yerin dibine gömmüş şampiyon taraftarız. bugün bize yakışan; bu haddini bilmeden, galatasaray'ın 2006, 2008'deki şampiyonluklarına dil uzatacak kadar birilerine güvenen akıl sağlığını yitirmiş yazar görünümlü dondurma seviciyi kendi köşesinde şike şike özür diletmektir.

    bu bağlamda, sözlüğümüzdeki bütün yargı mensubu kardeşlerimi göreve çağırıyorum. bizler de gerek galatasaray sözlük, gerek de diğer sosyal mecralardan tepkimizi en üst perdeden göstermeliyiz. unutmayalım ki, haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır. bu vesileyle siz değerli taraftarlarımızdan change.org aracılığıyla başlattığım kampanyama destek istiyorum.
    kampanya linki: http://gss.gs/cBF

    saygılarımla
    bursadan gelen gol haberi
App Store'dan indirin Google Play'den alın