• 8
    akıllı spor yöneticisi. kendi işi için yaptığı şeyleri parlatıp sanki hayrına yapmış gibi yansıtmayı iyi beceriyor. medyayı da iyi kullanıyor. bunu trabzonspor'da da sosyal medya üzerinden devam ettirmekte.

    şu andaki şirketimde herhangi bir stock opsiyonum yok ve satıştan pay aldım. bizim şirketin satışı yemek sepetinden önce olduğuna göre nevzat sanırım bizim patrondan kopya çekmiş. bizimkiler bunu ilan edip reklama da çevirmediler halbuki.

    bu 27 milyon dolarda mutlaka ama mutlaka bir yükümlülük vardır. hiç bir şey olmasa satış sonrası belirli bir süre şirketten ayrılmama vardır. bilişim şirketleri hizmet sattığından dolayı çalışanları değerlidir. şirketinin satıldığını duyan bir çalışan özellikle bizim sektörde anında iş bakmaya başlar. çünkü yeni alanların onla devam edip etmeyeceğini bilmez kendini garantiye almak ister. satış sonrası 114 kişinin 30-40 ı da bir anda giderse hizmet sekteye uğrar 500 milyon dolara sattığınız marka değeriniz bir anda yarıya düşüverir. zaten ne imzalattılarsa yemek sepeti'nden birinin çıkıp da yav şöyle süper böyle iyi diye konuştuğuna rast gelmedim. bu konuda konuşan tek kişi nevzat gördüğüm kadarıyla. baya sıkı bir nda (non-disclosure agreement) söz konusu gibi görünüyor.

    aksi hususta bir şey görmediğimden durumun böyle olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın