resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 345
    - 1 forvet daha alınacaksa, bunlardan biri eren'se ve bu transfer 2-3 çöp + 2 milyon euro civarı bir para ile yapılmışsa süper transfer. çünkü hem kar edip hem kadroyu güçlendiriyoruz. bayram ederim.

    - 1 forvet daha alınacaksa, bunlardan biri eren'se ve bu transfer 4-5 milyon euro civarına yapıldıysa; transferin kabul edilebilirliği diğer forvet transferinin kim olduğuna bağlıdır. yine de her durumda ekonomik olarak kötü transfer olur. ki bu durumda başka forvet alabilmemiz pek mümkün olmaz.

    - başka forvet alınmayacaksa ve eren'i 2-3 çöp + 2 milyon euro civarı paraya aldıysak transfer kendi özelinde çok iyi olsa da takım geneline bakıldığında tek başına yeterli olmayabilir. hatta yetersiz kalabilir.

    - başka forvet alınmayacaksa ve 4-6 milyon euro civarı takassız net parayla alınacaksa berbat bir transfer. eren 15 gol atsa bile bu transfer şekli yanlış. bu şekilde verim alınma ihtimali %20'den fazla değil. eren'de işe yarasa bile bu mantıkla yapılan transferlerin genelinde %20'yi aşamaz. yani bu mantık yanlış.

    özetle eren transferi bizim için bir can simidi olmak yerine hem elimizdeki çöplerin yüksek maaşlarından kurtulabileceğimiz hem de eren'i alarak forvet hattımızı güçlendireceğimiz bir transfer olmalı. sadece eren'e sarılmak doğru olmaz, sonucu ne olursa olsun. çünkü eren'de tutsa bile uzun vadede çoğunlukla tutmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın