resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 344
    şimdi bazı arkadaşlar haklı olarak neden hep yurtiçi transfer yapıyoruz. neden bundes liga'dan, seri a'dan, premier ligden vs. büyük liglerden transfer yapmıyoruz diye soruyor. herkes kaliteli transferler iyi oyuncular bekliyor. haklılar da ama şu an galatasaray'ın bunu yapacak durumu yok.

    siz büyük avrupa kulüplerine veya her hangi bir yabancı kulübe size 2.5 mio + umut bulut, salih dursun, tarık çamdal verelim diyemezsiniz. hiç bir kulüpte bunu kabul etmez. galatasaray yüksek bonservisler vererek şu an oyuncu alamaz. kimse, drogba, sneijder tarzı transferler beklemesin. bas dost gelmiyor mesela. siz wolsburga aynı şekilde size 3 milyon + umut bulut, donk vs. oyuncu verelim diyemezsiniz. kimse bu oyuncuları almaz. tanımıyorlar bile. ve bu adamların yıllık kazançlarını hiç bir enayi kulüp karşılamaz. çünkü avrupa kulüplerinin oyunculara verdikleri ücretler böyle değil. allahtan rıza çalımbay donk gibi umut gibi adamları tanıyor da böyle bir şeyi kabul ediyor.

    şu an galatasaray ffp yüzünden bir oyuncuya bruma gibi 12 mio, sneijder gibi 7.5 mio bonservis verecek durumda değil. sizin ihtiyacınız ne forvet. hocanız bu forveti alın demiş mi demiş. sen umut, olcay, donk, tarık gibi adamlardan kurtulmak istiyor musun evet. bu yüzden elden böyle bir formül geliyor. kiralık forvet almak da çözüm değil. eğer yönetim eren'i alıp yanında umut gibi donk gibi adamlardan kurtulursa doğru icraatlerden birini yapacak. eren iyi bir pivot ve iyi bir bitirici. eğer sakatlanmazsa kendisinden maksimum verim alırız.

    eğer 2.5+ oyuncu verdiysek çok iyi transfer. eğer sadece yüksek bedel transfer ücreti ödediysek çok kötü transfer hareketi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın