resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3943
    ilk oynadığı maçlardan kiralık gönderilene kadar kötü oynasa anlarım 'kazık' diyenleri. mesela tarık çamdal oynadığı hiçbir maçta 10 üzerinden 5 bile oynamadı. kazığın kralıydı kendisi. ama alana da kızamıyorum. çünkü gelmesini isteyenlerdim malesef.

    neyse konumuza dönelim bruma ilk geldiği maçta potansiyelini belli etti aslında. hatta fatih terim gidene kadar çok iyiydi son vuruşlar hariç. sonrasında yabancı sınırı, hoca değişikliği, yönetim değişikliği ve uzun süreli sakatlık derken bruma performans olarak oldukça geri gitti. bir hava değişimi gerekiyordu zaten. bu sebeple ispanya kendisine oldukça iyi geldi. orada fazla şans bulamamasına rağmen en azından sakatlık sonrası baş gösteren ürkekliği atmış ve son vuruşlarını geliştirmiş şekilde geri döndü.

    henüz yolun başında ama en azından sayılı birkaç sözlük yazarı ile verdiğimiz 'bruma kazık değildir' savaşını kazanmış olduğumuzu görmek mutluluk verici. allah sakatlık, kaza-bela vermezse bu sene bruma'nın yıldızlaşmasına şahit olacağız inşallah. aynı şeyler sinan gümüş içinde geçerli tabii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın