resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 688
    galatasaray'a yeni bir soluk getirdi ve dahası hem oyunculara hem de taraftara bir heyecan kattı.
    onun coskusu ve calismalariyla da 2016 tr kupası finalini rahat kazandık ki bence tarihimizin en önemli tr kupası buydu(malum ceza sebebiyle).

    simdi asıl sınavını verecek ve kendi kariyer yolunu da cizecek. kendisi icin muhtesem bir firsat yakaladı. seneye bu zamanlar sampiyonlar ligi'ndeki rakiplerini de bekleyebilir, issiz de kalabilir. bu sebeple isi sıkı tutmaya calisiyor. adamın futbol aklı ve oyun görüsü var. modern antrenman tekniklerini de takip ediyor sanırım. insan psikolojisi, medya iletisimi gibi konularda da cok basarili. tek sanssizligi dursun özbek gibi bir baskan ve yönetimi ile calismak zorunda olusu.

    cok severim gerci ama unal aysal gibi bir baskan olsaydi da bu sansi bulamazdi orasi da ayr tabii...

    simdi istedigi transferleri de yaptirabilirse ben kendisinden ve 2016-2017 sezonundan umutluyum. ölü topragini attim üzerimden. heyecanla yeni sezonu bekler haldeyim...
    bak gecen sezon sampiyon olup lige basladik ama daha takim yaz kampindayken bu takimdan ve hamza hocadan olmayacagini hissediyorduk.

    neyse cok uzatmayayim, destekcinim hoca. taraftar arkanda. dürüst ve ictensin, iyi de bir insansin. dilerim senin de bizim icin de her sey cok güzel olur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın