• 26318
    "aarhus, danimarka'daki ilk 2 maçında 6 puan kazanmış bir ekipti"
    "bizden bir ay daha fazla idman yapan bir takımdı. ilk dakikalarda biraz baskılı bir oyun oldu ama bizim çocuklar kalite ve tecrübeleriyle rakip takımı aşmayı başardılar. özellikle ikinci yarı güzel bir oyun sergilediler ve güzel bir galibiyet aldık"

    "evvelki açıklamalarımda da bruma'nın bizimle kalacağını söylemiştim. kalacağını ispatlamamız için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. devamlı, 'gidiyor, kalıyor' deniyor. taraftar merak etmesin, bruma galatasaray'da kalacak."

    "ilk kampta bir yükleme yapıldı; çocuklar yavaşladı. şimdi de hızlandırma antrenmanları yapılıyor. önümüzde bir manchester united maçı var, bizim için ciddi bir sınav olacak. sonra da kupada beşiktaş ile oynayacağız. bence lige hazır olacağız, planlarımız yerinde işliyor."

    "transferlerin bu kadar gecikme nedeni, konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması ve türkiye'nin gündeminden dolayı çekingen yaklaşmaları. daha evvel de söyledim. alacağız! çok yakında o müjdeleri vereceğiz."

    levent nazifoğlu

    levent bey eğer konuşmalarınızda ciddiyseniz bu taraftar sizi baş tacı yapar ama dursun özbek yalanlarına alet olursanız, çekeceğiniz var. ayrıca belki buraları okursunuz diye yazıyorum, lütfen bruma'nın sözleşmesini uzatın ve serbest kalma bedelini 30-40 m eurodan aşağıya koymayın. eğer dediğiniz gibi transferleri de gerçekleştirebilirseniz, başımızın tacısınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın