• 183
    danimarka kampı itibariyle topun artık %100 yönetimde olduğu transfer sezonudur.

    adam bir önceki kamptan beri "bir orta saha iki forvet istiyoruz" diyor. tarık, olcan, umut'u kadro dışı bırakıyor, takım ikinci kampa forvetsiz gidiyor. geçen sezonu affettirmesi gereken galatasaray ikinci hazırlık kampına giderken geçen sene 187. olmasına sebep olan eksiklikleri halen tamamlanmamış durumda.

    işin üzücü değil korkunç yanı, yönetimin, yani mehmet özbek'in forvet konusundaki tek girişiminin geçen sene 34 maçta 70'e yakın gol atan takımın 27 maçta 4 gol atan ve saç baş yoldurtan forvetinin kadro dışı kalmaması yönünde hocaya telkini.

    geçen sezon sağ bek, melo giderse orta saha, kanat ve forvet diyorduk; başımızdaki "içimizden hallederizci" evlat sevici ile "aman transfere para harcamayalım da kilitli çekmece alalım" dursun sayesinde bu eksikleri gideremedik.

    evlat evlatoğlu gidince hatırlayın, yönetim ne kadar transfer yanlışı varsa hepsinde suçu yerli yerlioğlu'na attı. yok konoplyanka ile anlaştık hamza istemedi, gignac geliyordu hamza rakı içiyor istemem dedi diyerek ayrılık tribindeki 16 yaşındaki kızlar gibi kendini akladıklarnı sandılar.

    şimdi hoca kaç senedir olması gerekeni yapıp "kalitesi ve çalışma azmi" bu formayı hak etmeyeni sallıyor. aynı hoca, her toplantıda "ön libero + 2 forvet" diyor. artık almak zorundalar zira bu sefer bok atabilmeleri mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın