resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 671
    saçlar, boy, post, endam, renkli gözler, belirgin yüz hatlari, çene yapisi, tugay kerimoglu, roberto mancini kari$imi bir $ey.

    oyuncularla arasi gerets gibi. çok gülmüyor ama bir baba edasi ile yakla$iyor. oyuncular kendisini daha çok bir koç, bir mentor olarak görüyor. genç oyuncular beline sariliyor falan. gençlerle arasi kesinlikle çok iyi. büyüklere de bir abi olarak yakla$iyor. beyler, topu biliyosunuz, çikin ve küçük karde$lerinize iyi örnek olun misali.

    teknik taktik anlayi$ina gelince:

    valla abi hazirlik maçlarinin nerede ise tamamini kazandik. takimi yava$ yava$ çöplerden temizledik. takim a ruh geldi. geri dü$se de tepki verebiliyor. agresif, basan bir takim var. son oynanan 26 temmuz 2016 aarhus galatasaray maçında 1-0 geriye dü$memize ragmen 3-1 galip geldik. 5-3, 6-3 olabilir di skor hatta. kaldi ki danimarka da ligler ba$layali 2 hafta olmu$ ve aarhus gf ilk iki maçini almi$ ve diri bir takim.

    $imdilik iyi gidiyoruz. geçen yil takimin en büyük eksikliklerinden birisi kondüsyondu. kondüsyonun iyi olmazsa, beyin de ayaklara istedigini uygulatamaz ve hatta çabuk sakatlanirsin. bu yil onu a$acagiz gibi gözüküyor.

    gençlere güvenen bir hocamiz ve onlardan beklentisi olan bir hocamiz var.

    bir orta saha, bir sol bek ve bir de forvet aldigimizda hocanin kafasi daha da rahatlayacaktir.

    ben kendisine güveniyorum. jor hocamiz ile bu sene $ampiyon olacagimizi dü$ünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın