• 369
    https://twitter.com/...s/757991703336914944

    bundan 4-5 sene önce kocaelisporda ve 3 büyüklerden birinde oynamış bir futbolcuyla bu konular hakkında yüz yüze konuşmuştum, o dönem türkiye liginde oynayan türk futbolcuların %70'inin sırf bu herifin elini öpmeye amerika'ya gittiğini söylemişti. ilk önce şaşırdım, daha sonra kendi kendime futbolcu işte, büyük çoğunluğu zaten eğitimsiz-cahil, hiç üşenmez amerika'ya el öpmeye gider diye düşündüm. en son çok da şaşırılacak bir şey olmadığına kanaat getirdim.

    ama enes kanter'in durumunu bahsi geçen futbolculardan ayrı tutuyorum. ben şaşırıyorum buna. cehalet falan değil bu. benim aklıma hastalıktan başka bir kelime gelmiyor bunu açıklayacak. dünyanın en prestijli spor liglerinden birinde oynuyorsun, çılgın paralar kazanıyorsun, amerika gibi bir ülkede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmışssın, sıradan bir nba oyuncusu da değilsin, doya doya hayatını yaşamak varken twitterdan bütün gün hizmettir, hocadır, abuk subuk şeyler paylaşıyorsun. doğal olarak amerikalı takipçilerinden what the fuck are you talking about diye tepki alıyorsun. çok mu iyi niyetliyim bilmiyorum ama ben bu çocuğun şu anda kendi isteğiyle bunları paylaştığına inanmıyorum.

    https://pbs.twimg.com/...yAXgAAXCfc.jpg:large
    https://pbs.twimg.com/...ZyWgAEDWVF.jpg:large
    bir insan amerika'da şöyle bir hayat yaşamak varken, nasıl ikincisini tercih eder, aklım almıyor. nasıl bir motivasyonla başarıyorsunuz bunu? melih gökçek'in 3 harflilerle insanları etkisi altına alıyor yorumu bile mantıklı geldi lan şu an.

    bu bataklığa nasıl düştü bilmiyorum ama umarım kendini kurtarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın