• 27
    ilk yarı değerlendirmesi yapmak gerekirse,

    muslera: birşey yazmaya gerek yok sanırım

    linnes: ne hucümda ne de savunmada etkili. bu durumda orta sahanın da etkisi büyük ancak özellikle savunmada çok etkisiz kalıyor ve sürekli adam kaçırıyor.

    carole: savunmada hatasını göremedim ancak hücumda daha etkili olması lazım. özellikle sneijder'in ara paslarını kullanıp sıfıra inmesi gerekiyor.

    chedjou: tatilden gelememiş. çok fazla hata yapıyor, sürekli adam kaçırıyor ve linnes ile hiç anlaşamadı ilk yarı boyunca.

    hakan: hakan her zamanki oyununu oynuyor. alacağımız ve bize vereceği belli.

    hamit: çok ağırlaşmış ancak özellikle mücadele etmesi beni tatmin etti ancak bu takımda yeri olmaması gerekiyor kanımca.

    dzemaili: çok etkisiz kalıyor. ne top dağıtabiliyor ne de pres yapıyor. zaten gitmek istiyor bence bu haliyle bu takımda oynayamaz.

    sinan: sinan özellikle en önemli özelliği arka direğe koşuları. golde bul ancak ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. linnes' ten gerekli katkıyı hucumda alamıyor ve sürekli savunmaya dönmeye çalıştığı için hücumda etkisiz kalıyor.
    bruma: çok etkili, golde buldu ancak hala top ezme sıkıntısını gideremedi. ayağındaki topu bazen tek de oynasa çok daha etkili olacak ama ş anda bile takımın en etkilisi.

    sneijder: kim olursa olsun, önüne odunda koysan oynatıyor. 2-3 tane etkili pas verdi ve kale için daima bir tehtit. takımda her zaman güvendiğim muslera ile iki oyuncudan birisi. yürüyedursun.

    berk ismail: hiç top alamadı, duvar olamıyor ve açılan ortalarda hep yanlış yerde kalıyor. çok genç umarım kendini geliştirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın