resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3885
    kendisiyle ilgili çok ilginç bir anımı paylaşmak istiyorum, tam yeri.

    olay fifa 15 arsenal kariyerimde cereyan etti. bruma'yı yalan olmasın 3 sezonda 85 overall'a ulaştırdım rw pozisyonunda; goller, asistler tabloların altını üstüne getirdi. hani bi de seviyoruz ya kendisini, topu çok kullandırtıyoruz.

    neyse sezon bitti teklifler gelmeye başladı doğal olarak. para önemli değil zaten çok al sat dönüyor, bruma'nın yeri ayrı satmaya niyetim yok. bvb de nasıl ısrarcı 55 gibi bir fiyattan başladılar ben de kontra yapıyorum abuk subuk fiyatlarla nasılsa vermezler diye, eğleniyorum adamlarla. en son 64 milyondu yanlış hatırlamıyorsam teklif geldi, yine reddettim.

    bruma da tutturdu gidicem diye öyle olunca kendisine teklif gelmesini de yasakladım. teklif gelmeyince olay kapanır sandım ama fifa career'in dinamikleri arkamdan gülüyormuş meğer. aradan 1 hafta filan geçti başka transferlerle uğraşıyodum. yönetimden mail geldi evladımı çocuğumu benden izinsiz, ben uyuzluğun dibine vurdum diye beni aradan çıkartıp satmak zorunda kalmışlar. bakın bunu çok net hatırlıyorum, 16 milyona...

    sanırım tandığım herkese anlattım bu olayı nasıl üzüldüm anlatamam.

    gündeme uygun olacağını düşündüm. sonuna kadar okuyanlara selam olsun iyi mesailer...
App Store'dan indirin Google Play'den alın