• 572
    higuain'i almak için pogba'yı satmaya ihtiyacı olmayan kulüp.

    şu ana kadar yaptıkları transferlere ödedikleri paralar şöyle;

    dani alves: bonservissiz
    benatia: 3 milyon avro kiralama ücreti (2017'de 17 milyon avroya satın alma opsiyonları da var)
    pjanic: 32 milyon avro
    pjaca: 23 milyon avro

    toplamda 58 milyon avro harcamışlar ki zaten transfer sezonuna girerken ellerinde yaklaşık 60 milyon avroluk bir bütçe vardı. bunun üstüne bir de real madrid 30 milyon avroyu ödeyip morata'yı geri aldı. takımın geçen seneki dördüncü forveti zaza'ya wolfsburg'tan gelen 30 milyon avroluk teklif var ki higuain gelirse juve kesin satar zaza'yı. aynı şekilde roberto pereyra'yı da napoli'nin 18 milyon avroya alacağı konuşuluyor. bu ikisi dışında isla kesin satılacak, hernanes de muhtemelen gidici ki çinliler kapısında yatıyor. bu ikiliden de yaklaşık 20 milyon avro gelir elde edebilirler. bir de lemina'nın leicester'a 20 milyon avro civarı bir paraya gidebileceği söyleniyor ama ben ihtimal vermiyorum pek.

    yani pogba'yı satmadan da higuain'i alabilirler ki beppe marotta (bkz: giuseppe marotta/@haginin topugu), pogba'nın sadece kendisi gitmek isterse satılacağını açıklamıştı.

    hepsini geçtim portföyünde 60 küsur oyuncu olup bunların çoğunu sağa sola kiralayan ve onlardan da gelir elden eden, şl'den her sene hayvani marketing payı alan, stadyumundan yıllık 50 milyon avro kaldıran ve en önemlisi arkasında exor (fiat) olan bir kulüpten; bence dünyanın en iyi yönetilen kulübünden bahsediyoruz. işte o yüzden de her ne kadar süper bir forvet de olsa aralık ayında 29'una girecek olan higuain'e 94 milyon avro vereceklerini mantığıma hiç oturtamıyorum. bu kadar akıllıca işler yapan bir kulübe göre çok ters bir hareket olur.

    edit:

    maalesef haberler doğru gibi: https://i.hizliresim.com/L3L14z.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın