resim
Lucas Pezzini Leiva
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Ön Libero
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Brezilya
  • 74
    buna bos futbolcu diyen futbol izlemeyi bilmiyordur. ya bu kultur cok fena yerlesti ama hala topla gosterisli hareketler yapamayan, gol-asist orani dusuk futbolcular "bos" futbolcu saniliyor.

    melo cok spesifik bir oyuncuydu. o kadar teknik olup savunma anlaminda da ustun bir oyuncu bulmasi cok zor. kaldi ki melo ozellikle yaslandikca ciddi tempo sorunlari goze batmaya basladi ve kosu mesafeleri 10km'nin altina bile dusmeye basladi ki bir orta saha oyuncusu icin gormesi zor dusuklukteydi bu. bugun galatasaray'in ihtiyaci olan takimin aciklarini kapatabilecek, pozisyon alabilecek, rakibi bozacak, top calacak bir oyuncudur. lucas'ta bunlarin hepsi var. 40 metreye uzun paslar atamayabilir, hucuma cikmayabilir ama zaten galatasaray elindeki hucum malzemesiyle buna cok da ihtiyac duymuyor. hatta geride sigorta olabilecek bir oyuncu daha da isine yarayabilir.

    benim ilk tercihim lass diarra'dir. o olmazsa benzer meziyeylerde daha genc bir oyuncuya da fitim. ama lucas gelirse de uzulmem cunku ihtiyaclari karsilayacak bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın