resim
Cláudio André Mergen Taffarel
Görev:Kaleci Antrenörü
Takım:Liverpool
Yaş:58
Uyruk:Brezilya
  • 734
    efsanemizdir, arsenal maçında henry'nin kafasını inanılmaz şekilde çıkarmıştır; yüreğimiz ağzımıza gelmiştir. aklımda hep öyle kalacaktır. saygı duyarım.

    görseli şöyle dursun: http://galeri12.uludagsozluk.com/...tarislari_872323.gif

    biraz siyaset yapalım ve geleyim asıl meseleye. içeriden falan bir duyum almadım ama kendimi yabancı sporcu yerine koyuyorum -ki taffarel bu ülkeyi öyle ya da böyle yaklaşık 20 yıldır takip ediyor- durmam kardeşim. hakikaten durmam. ülkede en son 2 gün önce darbe girişimi olmuş; olaylar tiyatro mu değil mi belli değil, cihatçı tayfa hızla büyüyor, selalarla insanlar sokağa döktürülüyor, polis asker birbirine düşürülüyor, hukuk bitiyor ve kısacası hızla bok çukuruna doğru koşar adım gidiyoruz. daha 1 hafta önce işid atatürk havaalanı'na bombalı saldırı düzenlemiş yüzlerce vatandaşın ölmüş, 1 ay önce doğu illerinde şehir çatışmaları çıkmış hergün onlarca askerin şehit olmuş. bundan birkaç ay önce ankara'nın göbeğinde kızılay'da bombalı saldırı yapmış pkk. suriye'de iç savaş var, 6 milyon suriyeliyi ülkeye almışsın, ülkenin demografik yapısının tabiri caizse .mına koymuşsun, ekonomik olarak bitiksin hem rusya hem abd hem suriye hem iran ile araları bozmuşsun zamanında. hırsızlık yapan yüceltiliyor, dürüst isen enayi diyorlar. neresinden tutsan elinde kalıyor ülke yani.

    bu saydıklarım türkiye'nin son 1-2 aydaki gündemi. tabi brezilya'da değil ama ortalama bir avrupa ülkesinde bu gündem sanıyorum 4-5 yıllık bir gündemi oluşturur. hatta hiç oluşturmaz. ee imkanı olan adam ne yapsın, kara kaşımızı gözümüzü ne kadar sevse de o da bir yere kadar dayanabiliyor. allah yolunu açık etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın