• 931
    fikirlerini özgürce beyan eden yazarları, pilot etmesi istenen moderasyondur. sözlük aleminin % 85-90'ı sol görüşlüdür. olabilir. burası da öyle. sıkıntı yok benim için. çok önemli değil zaten. lakin bu, "sinir oluyorum bunlara, def olup gitsinler." tavrı nedir ya. arkadaş sen de yazıyorsun ben de yazıyorum. ben "şöyle şöyle yapanlar budur" diyorum sen direkt nick altına girip, "beyinsiz, koyun, geri zekalı" diye yazdıkça yazıyorsun. ama sonunda mağdur olan, kalbi kırılan sen oluyorsun. kelle isteyen yine sen oluyorsun. ne demek bu.

    niyet okuyuculuğuna mı başladınız. provokasyon ölçer mi aldınız da insanları provokatör olarak yaftalıyorsunuz. kimsiniz oğlum siz. yazın yazınızı, savunun fikrinizi, yeri gelirse eleştirin. ki yapıyorsunuz da zaten. hatta sizin taraf daha bir rahat küfür edebiliyor. ona da eyvallah. ama bırakın biz de konuşalım, yazalım. beğenmiyorsanız eksiler geçersiniz. işinize gelmeyen yazı sahiplerini "ama bunlar provokatör yaaee, ben askere gittim olum ben biliyom bu işi, sen nesin ki" diyerek aşağılayamazsınız. buradan kovulmalarını bekleyemezsiniz.

    moderatörlere gelince, sözlük onların inisiyatifinde. ne yapsalar bir şey diyemeyiz. ama sizin kriterlerinize göre yazarları pilot etmeye kalkarlarsa, siz de yazamazsınız burada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın