• 31
    (bkz: #1990443) okudum ve kanaatim şu yönde; bu kardeşimiz, dün saat 22 sularında ajanslara düşen darbe girişimi haberlerini görünce içi kıpır kıpır olmuş. "aha" demiş, "tayyip gidiyor". sonrasını siktir et yahu tayyip gidiyor. "e ama belirsizlk, istikrasızlık bizi 10-15 yıl geri götürecek." olsun amk, tayyip gidiyor. "e dökülen yüzlerce insanın kanı." yahu koy götüne tayyip gidiyor. düşüncesi bu.

    onun gibi düşünmeyenler* birlik beraberlik çağrısı yapmış. zoruna gitmiş kardeşimizin. "yav ne birliği ne beraberliği tayyip gidiyor işte karışmayın" diye haykırmış kalbi. kimse duymamış tabi. halk duysaydı kulak verirdi monakocuğuma. ama duymamışlar ki ne yapsınlar. sokaklara, meydanlara doluşmuşlar. geçit vermemişler bu girişime.

    öyle olunca da hıncını birlik beraberlikten yana olanlardan çıkarmaya çalışmış kardeşimiz. katmış karıştırmış. şike demiş bilmem ne demiş. hayal kırıklığını, darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanacağını anlayınca duyduğu öfkesini bu kisvelere bürünerek yapmış.

    canı sağ olsun diyor, bir sonraki girişimde daha temkinli olmasını tavsiye ediyorum. sonra mort oluyorsun böyle, biz de üzülüyoruz. bu arada bir 10'da ben vereyim. teselli olsun. babamın tarlasından yetişmiyor nasılsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın