resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3762
    her ne kadar türkiye'de potansiyelinin en üst noktasına ulaşabileceğini düşünmesem de, ulaşabildiği en yüksek potansiyelle bile takımımızda ve ligimizde çok iş yapacağını düşünüyorum. dolayısıyla 6 milyon euro gibi komik rakamlara yönetimin yerinde olsam itibar etmem.

    kendisinden umudu kesen renktaşlarıma da belirtmek isterim ki, kanatlarda topu ileri verimli taşıyacak 2 adamımız var: sinan ve podolski. bruma çok pas ve tercih hatası yapsa da, yasin kadar burnu havalarda gezip top ezen bir oyuncu değil. yani sırf yasin'e ilk 11'de katlanmamak için dahi satılmaması daha hayırlı olur.

    kaldı ki bruma dönünce topla alıp giden, rakibi delen kanat oyuncusuna ne kadar muhtaçmışız onu hatırladım. belki bruma çok klas değil, ancak ilerideki hareketlenmeleri hem 2 senedir ihtiyacımız olan dinamizmi yaratıyor hem de rakip defansın dengesini bozabilecek hüviyette. 5-6 milyon gibi bir teklifle satılarak hem işe yarar kanat rotasyonunu azaltmış olur hem de ne idüğü belirsiz bir forvete saçma sapan paralar gömme ihtimalimizi arttırmış oluruz. varsın bruma'dan para gelmesin, bu parasızlık durumu scout ekibini carole gibi düşük maliyetli ve takım dişlisini oluşturabilecek mahiyette bir adamı bulmaya, yönetimi de bu tarz adamları almaya itsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın