• 148
    galatasaraylılığı bir tarafa bırakın, öncelikle mükemmel bir insandı o. cenazesinde rakip takım taraftarlarının da büyük üzüntüyle bulunmalarından anlayabilirsiniz.

    tribün denen yer gariptir. dışarıya hiç benzemez. tribüne takılan insanlar arasındaki ilişkiler, hayatlarını o kadar etkiler ki, ne akraba ne eş dost sevgili yerini dolduramaz. alpaslan abi demek galatasaray demekti. galatasaray tribünü denince aklınıza gelen ilk üç şeyi söyleyin deseniz, büyük küçük herkesin ismini sayabileceği biriydi. herkesin bildiklerinin yanında, çok az kişinin bildiği nice emeği vardır bu tribüne. onunla anlaşmazlığa düşüp tartışanlar bile arkasından gözyaşı döktüler.

    tribünün müdavimi olan binlerce kişi vardır. inanın hepsinin de bir şekilde güzel bir anısı vardır onunla. ölüm ne garip, ne ağır, ne zor bir şeymiş belki de hayatımda ilk defa hissettim. ailemde de, bulunduğum ortamlarda da genelde başkaları abi der bana. benim abi dediklerim arasında ilk sıradaydı o.başı sıkışanın ilk aklına gelen isimdi. hani vardır ya, en önde görmeye alıştığınız birisi olur, arkasında kendinizi güvende hissedersiniz. hep sizinledir, sizi korur, kavganızda da mutluluğunuzda da yanınızdadır. o'nun orda olduğunu bildikçe her şeye tamam dersiniz. alpaslan abi bizim için -benim için- tam bir önderdi. babalarımız karıncaezmez şevki'yi anlatırdı bize, biz de çocuklarımıza o'nu anlatacağız.

    tribün alemi gariptir. burda yaşanan hiçbir şey, hiçbir zaman unutulmaz. bilmeyene anlatmak boşunadır belki..

    bir abim olsaydı eğer, ölümüne ancak bu kadar üzülürdüm eminim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın