resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 569
    insanlara umut vermesini gayet doğal görüyorum. her şeyden önce kalifiye bir insan, futbolcu havuzu çok geniş. hamza olsa rodallega'yı ağzının suları akarak isterken kendisi danimarka ligi'nden, iskoç ligi'nden adamlar buluyor ve yönetime bu futbolcuların alınması raporunu veriyor.

    bir diğer önemli nokta ise genç oyuncuların her röportajında riekerink özellikle gençlerle çok yakından ilgileniyor demesi. geçen sene yarım dönemde emre'den ve carole'den çok iyi şekilde verim almıştı. hatırlayın geçen sene sonlarına doğru* takımın ilk yarı bittikten sonra yürüyecek mecali kalmıyordu. bunu fark edip ona göre yeni hocalar getirmiş.

    diğer nokta yaptığı basın toplantısında konuşması, konuşmasını bıraktım tavırları. her şeyiyle mükemmel. ne hamza'nın ilk dönemi gibi ezik ne de 2. dönemi gibi ego dolu. galatasaray futbol takımı teknik direktörü olduğunun bilincinde ve karşısındakine de bu ağırlığı veriyor. konuşurken yetkin bir kişinin, saygı duyulması gereken bir kişinin konuştuğunu anlıyorsunuz. üstelik yine hamza gibi yangına körükle gitmek yerine taraftarı yatıştıracak, ilerisi için umut verecek şeyler söylüyor.

    geldiğinden beri yaptığımız duran top organizasyonlarındaki iyileşme takdire şayan. formasyonda değişikliğe gidebilirim dedi. ne yapacak merakla bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın