• 531
    kendi adıma konuşursam bu yarışmanın galibi messi'dir. benim oyun anlayışıma göre bu adam 1 numaralı oyuncudur. neden? çünkü hava topu hakimiyeti dışında her şeyi iyi yapmıyor, çok iyi yapıyor. kanat oyuncusu gibi hızlanıp dripling yapabilen, forvet arkası gibi pas veren, adam eksilten, ön libero gibi top saklayan ve üst düzey bitirici vuruşa sahip oyuncu. ortalarını ve duran top silahını saymıyorum.

    ronaldo'ya gelirsek. makine olmayı seçti ve bence doğrusunu yaptı. bu oyunda en önemli şey gol atma. ronaldo da vücudunu tamamen buna göre ayarladı. gol atmak için programlanan oyuncudur kendisi. aşırı kuvvetli, üst düzey hava hakimiyetine sahip, müthiş hızlanan ve üst düzey bitirici vuruşa sahip oyuncudur kendisi.

    uzunca bir süre ronaldo daha iyi diye düşündüm. şuan bu rekabeti kafamda bitirdim çünkü ben ikisini de izlemekten aşırı keyif alıyorum. taraf tuttuğum yok. ancak 2014 dünya kupası arjantin'inden ve euro 2016 portekiz'inden nefret ettim. ben seyirciyim ve defansim oynayan takımlardan nefret ediyorum, seyir zevkimi düşürüyor.

    ikisi de çok büyük oyuncudur. ikisi de bir çok başarı kazanmıştır. ronaldo an itibari ile ulusal takım kariyerinde önüne geçmiştir messi'nin. ronaldo'nun bu başarısı messi'yi milli takıma döndürecektir. 2018 dünya kupası da adam gibi son buluşması olacak iki oyuncunun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın