• 1
    bir dursun özbek fantezisidir.

    bazı sarı kartların nedenleri kabul edilemez olur. bunu anlarım. ama kalkıp her sarı karta ayrı ayrı para cezası verirsen insanlar buna neticeleriyle gülerler. sarı kart hırs demektir, sarı kart kabullenememezlik demektir, sarı kart isyan demektir, sarı kart mücadele demektir. sen resmen futbolcularına bunlardan arının diyorsun. siktir et mücadeleyi diyorsun. isyan çıkarma skora razı ol diyorsun. hakem hakkını yerse yesin, ses çıkarma diyorsun.

    "kırmızıda geçince cezayı yiyorsun"muş. ulan otelci, ne alakası var. biri hayati bir alanın önemli bir kuralı, diğeri futbolun olmasa olmazı. şimdi kim faul yapacak, kim ikiliyi mücadeleye girecek, kim hakeme karşı takımını savunacak.

    senin asıl derdin ücretleri düşürmekse bu daha fena. böyle şark kurnazlığı yapmaktansa çık delikanlı gibi anlat. "maaşları aşağı çekmemiz lazım, yardımcı olun bize" de. ama böyle bir savunmada yapamazsın. zira vasat bir stopere takımda aldığının nerdeyse 3 katın veren sensin, hiç bir bok oynamayan futbolculara sözleşmeleri de bitmişken milyon €'lar saçan da sensin. neresinden tutsan elinde kalıyor amk.

    tez zamanda defolup gitmen dileğiyle. vasıfsız, çapsız, yetersiz, zavallı seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın