• 153
    gerçekten akla hayale gelmeyecek adımların atıldığı transfer sezonudur.

    koskoca galatasaray'a hoca bulamadılar alt yapı sorumlusu ile devam ediyoruz. hadi allah'tan abimiz sempatik özverili biri de taraftar arasında büyük infial yaratmadı.

    para yok ffp var denilen sezonda serdar aziz'e 4.5 m euro + 3 adam verdiler. şimdi çıkıp dingilin biri kap açıklamasında yok adam verilmedi ki der söyleyeyim heriflerin sözleşmesini fesh ettiler ki gidip geniş geniş anlaşsınlar bursa ile ki sercan direk imza attı bile.

    geçen sezondan alacağı ve maç başı ücret ile hamit ile anlaşılcak dediler ulan nasıl olsa bedava e oynarsa da para alır oynamazsa avcunu yalar dedik alacak 1.37 m euroydu tutup adama 1.65 m euro verdiler. maç başı 25 bin euro belirlendi. 15 bin niye değildi mesela veya maç başı varsa niye puan başına para var.

    sabri ile sözleşme uzattılar. geçen sezon sana puan farkı atan rakiplerden biri gökhan gönül'ü diğeri gregory van der wiel'i aldı sağ bek olarak bunlar performans olarak ne verdiği belli taraftarında istemediği sabri ile sözleşme uzattılar. peki sabri neden maç başı anlaşmadı. oynadıkça alsın o da parasını illa sabit ücret ödenecek ise neden 500 bin euro değil kabul mu etmedi sabri ? rest mi çekti ?

    emrah başsan alındı. tamam madem böyle bir oyuncu lazımdı emre çolak niye gönderildi. tanımıyordum açtım izledim + 1 tane özelliği yok emre çolak'tan emre çolak'ta büyük takımda oynama tecrübesi vardı. bunun sözleşmesi de sıkıntı bide. niye 400-450-500 bin diye gidiyor ve niye euro ? bu adama niye tl üzerinden ödeme yapılmıyor misal 1 milyon tl -eski para ile 1 trilyon- yeterli gelmiyor muydu bu adama ?

    satılmak istenen ama taraftar baskısından çekinilen oyunculara aptal saptal cezalar verilerek mobbing yapılması da cabası. siz kendinizi ne zannediyorsunuz ? bir tane bakkal onun kardeşi ve 2-3 kendini bilmez iş bilmez koca kulübü karanlığa götürüyorsunuz.

    yapılacak belli ve yapılmalı : istifa ! istifa ! istifa !
App Store'dan indirin Google Play'den alın