• 14854
    yeni sezonda teknik direktörünün jan olde riekerink olmaması gerektiğini düşündüğüm takımdır. takıma az da olsa verdiği katkı yok sayılamaz ancak eğer kalırsa önümüzdeki en az 2 sezonu gözden çıkarmamız gerekir. uzun vadeli mantıklı planlar yapıp sabırlı olup başarıyı beklememiz gerekir. ancak ülkedeki taraftar profili ve galatasaray spor kulübü yönetimi buna uygun değil. uzun vadeli plan yapacaksak kulüp yönetiminin buna uygun, mantıklı hamleler yapabilecek ve proje takımı oluşturabilecek vizyonlu insanlardan oluşması gerekir. burada böyle yazıyoruz adamlar emre çolak, bilal kısa, jose rodriguez'i satıyor. böyle aptalca hamlelerle ne planı.
    öte yandan başka bir teknik direktör ile yola devam edilmesi seçeneğini düşünürsek, gündemdeki yabancı isimler de tıpkı jan olde riekerink gibi kısa vadede başarı beklenmeyecek kişiler. yerli isimler de her başarısızlık durumunda ortaya atılan aynı isimler. bu döngüden kurtulmamız lazım.
    ama görünüşe göre ya jan olde riekerink devam edecek ve muhtemelen en geç ligin ilk yarısının sonunda kovulacak, ya da tüpçünün kader ortağı gelecek. *
    benim fikrim doğru düzgün vizyonlu mantıklı insanlarla kurulu bir yönetim ve oluşturulacak genç proje takımını güzel yönetebilecek mantıklı bir teknik direktör. bunların olmayacağını bildiğim için önümüzdeki 2 sezondan bir beklentim olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın