resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1712
    terhis günü şüphesiz ki askerlikteki en güzel gündür lakin şöyle de kötü bir huyu vardır ki nizamiye kapısından çıkana kadar vakit bir türlü geçmek bilmez. 29 ocak 2014 günü de benim için geçmek bilmiyordu işte. işin kötü tarafı askeriyenin ayarladığı uçak da saat 22.00'deydi. kışlanın bir köşesinde saatin gelmesini şöyle beklerken:

    https://i.hizliresim.com/l14y8B.jpg

    badilerimden biri diskoda maç izlemeyi teklif etti. meğer eskişehirspor-bursaspor türkiye kupası maçı varmış o akşam. normalde böyle maçları izlemek adetim değildir ama yapacak da bir şey yok, diskonun yolunu tuttuk. başladık maçı izlemeye... maç dandik ötesi ama eskişehir'in sağ beki cayır cayır yanıyor. ninja saçlı, parantez bacaklı bu bodur çocuğu "zambrotta mısın bre kafir?" diye ağzım açık izlerken -yabancı sınırını da düşünerek- "keşke seneye bize gelse..." diye az arzulamadım.(u: "arzulamak" fiili çok erotik oldu, farkındayım.) sonrası ise malum...

    gerçi terhis günü dursun aydın özbek'i de görsem "ne kadar da brad pitt bir erkek..." derdim kesin. velhasıl terhis günü scouting yapılmazmış, onu öğrendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın