resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 407
    fatih terim için söylediklerinin tam tersini bu adam için düşünüyorum. bu adam takımın başında kalmalı ve takımı altyapılar dahil baştan sona yeniden organize etmeli. gerekirse takımdaki papazları gönderip bu adamın eline bu adamın idare edebileceği yönetebileceği genç çocukları vermeli. a takımın başında bu adam olmalı. ve a2 takımdan başlayarak ta 5-6 yaşındaki çocukların eğitimine kadar olan gruplar bu adamın seçeceği ekibe teslim edilmeli. ve riekerink gittiğinde kendisinin yerine a2 hocası geçmeli ve sistemi devam ettirmeli. onun boşalttığı koltuğa kendisinden sonraki oturmalı falan falan. böylelikle oyuncular tanıdıkları bir isimle ve sistemle oynarlar sürekli.
    evet adamın dışarıdan bakınca yöneticilik meziyetleri daha doğrusu disiplin ve otorite eksiklikleri var gibi görülebilir. ama işin aslı öyle değil bence. yöneticilikte çeşitli yöntemler vardır. bunlardan biri de "kumru tipi" olarak adlandırılan insancil yönetim biçimi-kumru tipi yöneticidir. bu yönetim tarzı insana ve insan ilişkilerine önem veren yönetim tarzıdır. bu tip yönetim biçiminde yönetici, goril tipi yöneticinin tersine işe, yani mal ve hizmet üretimine değil insana önem verir ve her şey insancıl ilişkilere dayanır. bu anlayışa göre; çalışanlara baskı yapmak yerine onlara iyi davranılırsa verimlilik elde edilebilir. bu yöneticiler tatlı dilli, ikramcı, dost ve babacan tavırlıdırlar. *
    bu yönetici tipi çalışanlarından normalden fazla verim alır iyi niyeti sayesinde ama tabii bu da ince bir ipin üzerinde yürümeye benzer. dengeyi doğru tutturursan bütün çalışanlardan ciddi verim alırsın.
    kısacası inşallah bu adam kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın