• 14838
    iç transfer pazarında gerçekten rezil durumda olan takım. iş öyle bir hal aldı ki artık galatasaray'dan para ile futbolcu alan takım kendisini kazık yemiş sayıyor. böyle giderse iç transferde asla para kazanamayacak bu kulüp.

    son olarak milli takımın yedek stoperi olan serdar aziz'i alırken yine kazığın kralını yemiş bulunuyoruz. milli stoper dedim ama milli takımda kendisi yerine bir orta saha oyuncusu tercih ediliyor. he bir de kendisinin bu sezon bir sakatlık problemi varmış. artık orası da pastanın üstündeki çilek. neyse konumuz sadece serdar aziz değil.

    serdar'a 4,5m euro bonservis ödedik ve medyaya servis edilen takımdaki çöplerin maaş yükünden kurtuluyoruz mottosuyla üç futbolcumuzu verdik.

    takımdaki çöplerin maaşından kurtuluyoruz?

    bakalım bu çöpler kimler?

    bu üç futbolcudan bilal kısa bursaspor teknik direktörü hamza hamzaoğlu'nun gittiği takımlarda görmek istediği bir isim. yani bursaspor'un transfer listesinde.

    sercan yıldırım ise zaten son sezonu bursaspor'da kiralık geçirdi ve gayet iyi bir performans gösterdi. bursapor'un bonservisini almak istediği bir diğer isim kendisi.

    furkan özçal ise kulübe düzenli olarak para kazandıran, bursa düzeyindeki takımların ısrarla istediği bir isim.

    ama galatasaray'ın parası deniz yemeyen keriz olduğu için. bursaspor camiası galatasaray'dan istediği bu üç futbolcuyu almak için hiç acele etmedi.

    ne gerek var ki para vermeye? hadi serdar takası olmadı diyelim. galatasaray en kötü transferin bitimine bir gün kala futbolcuyu bedavaya verir zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın