• 16
    halen belirlenmemis olmasi rezalettir. bu adam ne zaman gelecek, ne zaman takimi taniyacak, ne zaman eksikleri belirleyecek, ne zaman transfer listesi hazirlamak icin oyuncu izleyecek de ne zaman liste sunacak. o listedeki adamlar ne zaman alinacak. o adamlar takima ne zaman uyum saglayacak falan filan..

    fatih terim bekleniyorsa yazik, koca kulup fatih terim'in eline kalmamali. hoca bize sart sunmamali, biz hocaya sart sunabilmeliyiz. fatih terim'i fatih terim yapan galatasaraydir. sureyi verirsin, bize kararini ilet hocam dersin anlarim. terim milli takimda kalacagim derse kimi getireceksiniz? hadi birini buldunuz diyelim o adam ne ara gelip yukarida saydigim isleri yapacak? ha riekerink kalacaksa bir an once aciklayin, adam da bilsin, bir an once transfer islerine ve kadroyu sekillendirmeye baslayin. kim kalacak, kim gidecek, hangi mevkide eksik var, o eksikler kimlerle dolduralacak.. bir an once belirle ki sezona rakiplerinle arandaki farki bir adim kapatmis olarak baslayabilesin. o fark on adimi gecti cunku.

    gerci benimki de is, tefeciden merhamet dileniyorum resmen. allah sizi bildigi gibi yapsin bakkal ve ekibi. defolun gidin, neredeyse yerlerde surunecegiz sizin yuzunuzden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın