resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11255
    --- alıntı ---

    ronaldo real madrid'de ancelotti, benitez ve zidane dönemleri olmak üzere 3 kez ıslıklandı. son ıslıklandığı maçta da iniesta alkışlandı madrid'de. barcelona'nın simge ismi, ezeli rakip...

    sonunda ne oldu? zidane :"taraftar her zaman daha fazlasını ister. " diyerek oyuncusunu savunmadı. ronaldo da tribe bağlamadı, ıslıklara 4 gol atarak cevap verdi ve geriye kalan dönemde bir sürü gol atarak yine şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşadı. profesyonellik budur kardeşim. şampiyonlar liginde 20'ye yakın gol attı yine adam. bizim lig şampiyonu tarihi boyunca 22 gol atabildi o ligde.

    bizimkine bakıyorsun tribüne hareketler falan yapıyor, tüm basın ağız birliği yapıp savunmaya geçiyor. bırakın bu işleri. umarım uçurumdan düşer gibi düşer kariyerin. bayrampaşa'ya hoca olursun. amatör, ağlak, ezik herif. ıslıklanmanın tek nedeni kötü oyun değil, bunu kendi de biliyor. paçalarından cehalet akan adam faizlerden, gezi'den bahsederse sonucu bu olur. helal olsun o seyirciye. herkesin hedef gösterdiği ozan ıslıklanmazken sen neden ıslıklanıyorsun otur bir düşün diyeceğim de nerede düşünecek. salya sümük ağlayıp mağduriyet naraları atar yine.

    https://eksisozluk.com/entry/61213250

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın