resim
Ozan Tufan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 690
    düzenli oynadığımız bir halı saha grubumuz vardı. istanbul'da rakipbul, lig maratonu gibi halı saha organizasyonlarında 2009'dan geçen seneye kadar oynuyoduk. sanki profesyonel takımmışız gibi her maça dizilişimiz ve oyun anlayışımız belli giriyoduk. otobüsü çekip full kontra oynadığımızı da bilirim, topu rakibe göstermediğimizi de. rakiplerimiz de dahil sahadaki herkes oynanan futboldan keyif alıyordu. yetenekli adamlar değiliz ama çok fazla yetenekli takım yendik. çünkü 6-7 sene haftada bir oynadığımız bu oyun bize hem sahada hem de sosyal hayatlarımızda görev bilinci ne kadar önemli sike sike öğretti.

    halı saha takımına yetenekli adamları çağırırsan herkesi yenebileceğini sanarsın ya. ilk büyük yanlış odur abicim. o adam seni dinlemez. kafasına göre takımdan kopuk oynar. sen de büyü yapmasını beklersin. kazansan da keyif almazsın. zaten genellikle kaybedersin.

    ikinci büyük yanlış da görev bilinci olmayan adamla oynamaktır. o adam seni dinliyomuş gibi yapar. sen sağ beksin dersin gider bir şekilde 2 gol atar maçı forvette tamamlar. kendince forveti hak etmiştir çünkü. sen onun boşluğundan 3 gol yersin. maç sonunda sana ahkam keser siz de gol atsaydınız diye.

    ozan tufan bu ikinci adam işte. görev bilinci yok. şu an hocasını dinliyomuş, formasının hakkını vermeye çalışırmış gibi yapıyo. yarın birkaç gol, birkaç asist, manken sevgili filan yürüyüp giderse bu adam bizim forvete koşan örnek gibi kafasına estiğini yapar oynadığı takımda.

    mahalle yanarken saçını tarayan ... örneği cuk oturmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın