• 129
    şampiyon olduğumuz sene ile olamadığımız sezon arasındaki en büyük fark kondisyon. gerekirse riekerink kalsın, biz teknik direktör değil kondisyoner transfer edelim (örnek; venturati reis).

    orta sahada tecrübe ve yaş kontenjanımızın selçuk - sneijder'le dolu olduğu kanaatindeyim, genç ve dolayısıyla maliyeti de abartısız oyuncular gözdemiz olmalı. yani öyle kördü, "topal"dı değil, fişek alalım fişek, iki ceza sahası arasında lokomotif gibi işlesin, rakip oyununu koşarak bozsun. hem kendini geliştirsin, hem de takımda fark yaratan bir birey olsun...

    sabri yerine linnes'te ısrar edelim mesela, bruma'yı, sinan'ı atalım sağa sola, korkmayalım. olcan - yasin'den daha kötü olmaz.

    en büyük problemimiz; top dolaşım hızımız çok düşük ve dripling atabilen oyuncu sayımız çok az. forvet ya da kanat alacaksak, öncelikli konumuz bu olmalı.

    transfer bütçesinin çoğunluğunu tek bir adama ayıralım, tecrübeli, pahalı, sağlam bir stopere yatıralım paramızı. yani diyeceğim o ki defansa takviye yapmayalım, bir defans aklı satın alalım. bu akıl chedjou (ya da semih - koray'a)'ya tandem oyuncusu olsun; onu yedeklemesin, ona ve kanatlara liderlik etsin. bu sayede chedjou daha fazla ileri çıkıp, "skor" katkısı da sağlayabilir takıma ki bu konuda çok iyi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın