• 2821
    http://www.sporx.com/...eleri-SXHBQ540829SXQ

    gördüğümüz gibi f4'te oynayan takımların galibi çok aşırı bir bütçeye sahip. 4. ise hedeflediğimiz bütçenin bile altında. ki bu çok önemli değil. son saniyede yarı finalde uzatmaya gitti kazandıkları maç.

    yani doğru hamle ve şansla 9 milyon dolar gayet kullanılabilir bir mebla. 12-13 milyon dolar olsa daha iyi olurdu ama 9 milyon ile yapılabilecekler az değil.

    çok uzun bir entry planlamış, başlamış ve yarıda bırakmıştım. kadro planlamasının neye benzeyeceğini tartışmak çok zor. zira yabancı sınırı işleri komplike hale getiriyor. o yüzden elimizde bir kaç ipucu olmadan yazacağım her şey sadece osur osur ipe diz şeklinde adlandırılabilir. zira hangi yabancılar kalacak. hangileri gelecek. hangi mevkilerde bu yabancılar olacak. gibi bir sürü soru var. bu nokta da yazabileceğim şeyler türk'ler olabiliyor ancak.

    takımımıza baktığımızda bu sene neler eksikti.

    -atletizm
    -bir tane daha keskin bir şutör. sinan ve schilb 3'lük atabilen adamlar ama şutör değiller hatta mümkünse bire birde atabilecek biri lazım.
    -kesin uzun gerek. hele burada kesin iyi türk bulmamız lazım.
    -net pasör bir guard.

    şimdi ben gidip şu oyuncu şuna yarar falan diyemeyeceğim şuan. ama aklımda bir iki olasılık var.

    şutör olarak şafak'tan çok ümitliydik. olmadı. cenk'i geri alabiliriz. tamam topu eline aldığında bir şey yapamıyor ancak seti uygulayabildiğimizde adam iyi atıyor.
    ersin dağılı bana göre çok işe yarayan bir oyuncu. yaşlandı falan ama hala iş yapacaktır.
    oğuz savaş'ta günümüz basketbolu için yavaş kalsa da ergin ataman'ın kullanabileceği bir pivot olduğunu düşünüyorum. rotasyonda iş yapabilir bana göre.
    sertaç şanlı'da istenilen kadro kurulamazsa tercih edilebilecek bir tamamlayıcı olabilir belki.
    hiç ümitli olmasam da kenan sipahi de düşünülebilir.
    bir de efes'ten birkan batuk 3'numara yer yer 4 numara olarak düşünülebilir.

    benim şuan aklıma gelen türk'ler açıkçası bunlar. daha ayrıtntılı düşünüce yazarım. ama bizim yabancıları iyi planlayıp 8 kişilik rotasyonu planladıktan sonra iyi tamamlayıcı türklerle kadroyu kurmamız gerek.
    dediğim gibi bir pasör bir tane daha şutör (mümkünse bir bir de de atacak ,ki çok zor,)
    uzun
    ve bol atlet bir takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın