• 275
    liseli dedelerden değildir. taraftarlar tanımayıp dalga geçmekte şu anda. kendisinden önce galatasaray lisesi mezunu olmayıp da başkan olan biri muhtemelen yoktur. bu adam 90'ların başında başa geçip ülke futboluna ve özellikle galatasaray'a vizyon katmıştır. öncesinde de yönetimde yer almıştır. derwall'i, feldkamp'ı türkiye'ye getirdi lan adam manyak mısınız?

    14 yıllık hasretin sona ermesinde büyük pay sahibi, sonrasında başkan olmuş takıma bambaşka bir kimlik katmış, kulüp şaha kalkmadan önce gerekli adımları atıp altyapıyı oluşturmuş, derwall feldkamp gibi tarihimizin en yabancı hocalarını takımın başına getirmiş, haklı olarak övüp durduğumuz alman ekolünü takıma yansıtmaya çalışan, robert koleji mezunu, lozan üniversitesi mezunu adamla dalga geçiyorsak kapatıp gidelim bence.

    şimdi internet çağında iletişim çağında ahkam kesmek kolay. buyrun 80'lerde 90'larda erişebilirlik düşükken yapabilin bunları. alp yalman'ın kulüpte görev aldığı ilk zamanlar ülkede futbol yönetimi komedi gibiydi. ulan milli takım yarı sahayı geçince sevinen insanlardık.

    dursun'a da duygun'a da 50 kere tercih ederim kendisini. farkında mısınız bilmiyorum bu adam duygun yarsuvat'la olan seçimde liseliler yine toplaşıp bir liseliye oy verdiği için seçim kaybetti. öyle dedelerden değil bu adam.

    ha yaş konusuna gelirsek. ünal aysal'dan 1 yaş büyük muhabbetine girmeyeceğim. yaşlı olduğu kesin. adam 20 sene önce emekli oldu desek yeri. yine de şimdiki yönetime bakınca ölüsü yeter bu adamın.

    sadece göreve geldiğinden beri yapılan hamlelere bakarak da bir anda vizyon konusunda sınıf atladığımızı görebilirsiniz:
    alex song
    moussa dembele

    bak daha 1 hafta olmadan 8 haziran'dayken song ve dembele için uğraşıyoruz. dembele'de ilerleme kaydedildiğini söylüyor ntvspor gibi kaynaklar. bu adam öyle sezon sonunda bakarız kafasında değil. bitirebilirse daha haziran'ın 10'undan transferleri gerçekleştirmeye başlamış olacağız. eminim ki bu adama gerekli kaynak sağlanırsa yakın zamanda transferleri bitirmeye başlarız. öyle ertelemeye uzatmaya falan sıcak bakmaz.

    teknik direktör konusunda da kime ne zaman sabredeceğini bilen ve sabredebilen ilk adamlardan. derwall ilk senesinde şampiyon olamamıştık. o zamanlar büyük(!) takımlar için 2. olmak direkt kovulmak demekti desek yeridir.

    istemiyorsanız da beğenmiyorsanız da düzgün bir şekilde, bu adam 20 sene önce emekli oldu önceki halinden eser yoktur bence, zamanında şunları bunları kötü yapmış istemiyorum falan deyin. halı saha maçındaki fotoğrafı üzerinden dalga geçmek nedir? ulan o yaşta halı saha maçına çıkabilmek başlı başına büyük olay. genelde zaten dalga geçecek yer aranıyor, sonra toplum içinde rahat davranamamaktan şikayet ediliyor. hep aynı hikaye.

    yeni görevine getirilmesine çok sevindiğim eski başkan. galatasaray için büyük adam ve fikir önderiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın