• 3996
    batışlarını izleyen arkadaşlara hatırlatma yapma ihtiyacı hissettim:

    aloooo!! bizim gemi de batıyor. aynı durumdayız. belki daha kötü. onlar aziz'den kurtulduklarında bir şekilde limana varırlar. bizim kurtulmamız gereken bir kişi değil, bir zihniyet etrafında birleşmiş topluluk.

    olur da beraber batarsak, denizin dibinde hangimiz daha güzel battık diye kavga ederiz. ne saçma iki camia olduk? önce aziz ve şürekası, sonra liseli ve şakşakçıları. sağduyumuzu ve idrak kabiliyetimizi sömürüp bitirdiler. fark eden bir şey yok. bu dünya düzeninde iki adet köhnemiş zihniyetin kaptan köşkünü işgal ettiği gemilerin bir limandan diğerine sağ salim ulaşması tesadüf olur. gemiler büyük ve sağlam ama bu kadar tahribata ve fırtınaya dayanamayıp bir gün gerçekten batarsak veya onlar batarsa o geminin içinde yıllarca güneşli denizlere çıkmanın hayalini kuran taraftarlara, kendimize ağlarız.

    harcadığımız paralar geminin tamirine değil kaptan köşkündeki lüks yiyeceklerin tazelenmesine gidiyor. çok acayip bir çarkın içindeyiz. kaptan köşkündekilerin rahatını kaçırmadan kurtuluş gözükmüyor.

    not: entry'e başlarken böyle bir şey yazmayı düşünmemiştim. çok saçma olmuş olabilir. mazur görün.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın