• 14808
    hiç hayal kurmayın. galatasaray' ın dzeko' ya mehmet topal' a verecek parası falan yok. zaten avrupa' da olmadığın bir sezonda dzeko sana gelecekse de gelmesin.

    galatasray bu dönemi fırsat olarak görmeli. bruma, telles, koray, carole, linnes, sinan gibi genç oyuncuları; sneijder, podolski, muslera gibi tecrübeli, kaliteli ve karakterli adamlarla kaynaştırıp geleceğin temellerini atmalı. bu sene sinan' ın, carole' ün, bruma' nın, koray' ın çıkış senesi olabilir ya da bu takımda olmamaları gerektiğini gösteren bir sene olabilir. tercih onların. bu sene forvete dzeko diye uğraşmak yerine 21 22 yaşında adamlar alınmalı. bir kere mesleği futbolculuk olan her adam umut kadar forvet oynar. dolayısıyla forvet konusunda 21 22 23 yaşında bir adamın denenmesinden hiç çekinmiyorum ben. zaten bu sezonu forvetsiz oynadık. yine en kötü bu kadar olur, ama tutarsa gelecek adına olumlu adımlar atılmış olur.

    benim bu sene şampiyonluk beklentim falan yok. ben bir proje görmek istiyorum artık galatasaray' da. sabri ile, yasin ile, umut ile şampiyon olsan ne olur? yine 6 atıp yollarlar evine şampiyonlar liginde. yahu porto olalım demiyorum, öyle fm gibi 2 senede, boş kasa ile olacak iş değil o ama bari bir anderletch kadar olalım. oyuncu satabilelim, oyuncuların son durağı olmayalım ve oyunculara doğru düzgün maaşlar verelim ki onlardan memnun olmadığımızda elden çıkarabilelim ya da onlara teklif geldiğinde oyuncu o teklifi değerlendirmeye alabilsin. allah aşkınıza umut bulut' a, sabri' ye bizden aldığı dmeiyorum bakın, bizden aldığının 3' te 2' sini verecek bir tane takım var mı bu ligde ve tüm avrupa kıtasında?

    hiç hayaller kurmaya gerek yok. galatasray' ın yüksek maaşlı ve işe ayramaz adamlardan temizlenip genç adamlara şans vermesi, bu genç adamları sneijder, muslera, podolski, selçuk gibi adamlarla harmanlayıp zaman zaman dengesiz oynayan, zaman zaman kötü mağlubiyetler alan, gerekirse 5 hafta önceden şampiyonluğu kaybeden ama her zaman zevk veren, tempolu oynayabilen, aç bir takıma evrilmesi lazım. zira bu olursa 2 sene sonra sizin bugün hayalini kurduğunuz bir düzeye ulaşabilir galatasaray. yoksa bugün dzeko gelir, solunda yine yasin oynar. dzeko 2 sezon iyi oynar o 2 sezona 1 şampiyonluk alırız sonra yine berbat bir sezon geçiririz falan.

    her takımın düşüşleri olur. dünyada her sene şampiyon olabilen bir takım yok. ama dünyada çok az büyük takım -çok ekstrem durumlar hariç- bir sezon şampiyonlar ligi çeyrek finali hedefleyip bir sonraki sezon ilk 5' e giremez yerel ligde. ben artık bundan çok sıkıldım. ben artık bir sistem görmek sitiyorum hepsi bu. bunun için de dzeko gerekmez. akıl gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın