resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2310
    benim gözümde hamit altıntop'tan zerre farkı kalmayan teknik direktör eskisi. önce kendisine yapılan sözleşmeye aşağıdaki linkten bakalım:

    http://www.galatasaray.org/...s-den-aciklama/30260

    2 yıl için 4.5 milyon dolar! vay babam vay rakamlara bak sen! ayranımız yok içmeye ama paramız bok denizli'ye para saçmaya! ve bu paranın hepsini olmasa da önemli bir kısmını aldı gitti ve şimdi sesi soluğu çıkmıyor. aldı paraları, şimdi 2. emeklilik dönemini yaşıyor. denizli galatasaray'daki geçmişine ihanet etmiştir. en zor zamanımızda adeta kulübü söğüşlemiş, takıma zerre olumlu bir şey katamamış ve bir de bunlar yetmezmiş gibi 2.5 milyon euroluk bir ryan donk kazığı sokmuştur. hamit'in 1 yıl boyunca yattığı yerden 2.75 milyon euro kazanmasından hiç farkı yok bana göre. her ikisi de bu süreçte takıma en ufak pozitif bir katkıda bulunamamıştır.

    çok yazık çok. bizi avrupa'yla tanıştıran isimlerden biriyken denizli, bugün bunları söylüyor olmak gerçekten üzücü. kendisi ne düşünüyor acaba bu konuda? utanıyor mudur mesela? sanmıyorum. ha tabi, böyle psikopatça bir sözleşmeyi de anca dursun özbek gibi adamların olduğu vasıfsız yönetimler yapabilirdi. şimdi denizli'yi eleştirirken onu da anmamak olmaz. dolayısıyla:

    #dursunozbekistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın