resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2306
    basin tarafindan destek (edit2: ben guzelleme yapildigini hatirlamiyorum guzelleme yapilacak bir durum da yoktu ortada, neyse goreceli diyelim gecelim) gormemesinin arkasinda birilerinin oldugunu duydugum hoca. simdi isim verirsek sikintili ancak galatasaray camiasindan biri thats the football diyerek basin mensuplarina yemek vermis ve denizli'yi oven yazilar yazmayin demis.

    son iki entarim de daha once bana mustafa denizli ile anlasildi diyen kaynagimdir. ilgili entarim ahanda bu baslikta bulunabilir. yaklasik 1 ay sonra da denizli goreve gelmisti zaten. kaynagin saglamligi acisindan belirtmek istedim.

    edit: kendisi hakkinda boyle bir toplanti yapilmis olmasi kendisine destek verilmeyecegi anlamina gelmedigi gibi bu satirlarin yazari tarafindan da denizli'nin sevilmemesi gibi bir gercek vardir. is bu entrari yazilirken ne terim ile ne de denizli ile ilgili dusuncelerim belirleyici olamaz. adi uzerinde duyum lan bu. adam gazetecilere bu amacla yemek vermis. gazeteciler sallamis mi sallamamis mi, benim umrumda bile degil. yemek verilmeli mi verilmemeli mi o da umrumda degil. yazarlik yapiyorsam ne duyduysam neyin gercek olduguna inandiysam onu yaziyorum. evet inanilmasi zor olabilir ama ayni kaynak daha baska dogru konularda bilgi verdi. bu sozlukteki bazi yazarlari da adam yerine koymaktan vazgeceli haftalar oluyor. 3-5 kisi ciddiye alip okuyorsa saygim onlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın