• 175
    hunharca saldırmakta olan medya. sosyal medya ile de birleşince iyice çekilmez bir hal alıyor. bakın size yemin ediyorum 2-3 gündür ne twitter'a, ne ekşi sözlüğe ne de başka bir yere 2 dakikadan fazla giremiyorum. çünkü her yerde "obradovic'e bu terbiyesizliği yapan adamların türk sporundan silinmesi lazım!!" minvalinde yorumlar, üstüne bir de "orospu çocuğu, çomar, hayvan" gibi yakıştırmalar okuyorum tüm galatasaray taraftarına. lan siz kimsiniz şerefsizler? bu sözde "elit" taraftarlar günlerdir kültürden bilmemneden dem vururken 2-3 gündür abdi ipekçi'ye gitmemiş ben ve benim gibi insanlara bile rahat rahat orospu çocuğu diyebiliyor. sizin iki yüzlülüğünüze tüküreyim ben o zaman. sizin kadar omurgasız, sizin kadar iki yüzlü, sizin kadar utanmaz bir gürüh daha yok bu dünyada.

    obradovic'e yapılanın kimsenin tasvip ettiği yok. tükürük veya ayran, ne olursa olsun yanlış. fakat siz hem bunu çarpıtıp resmi sitenizden yaptığınız açıklama ile ortalığı karıştırıyorsunuz. hem de geçmişte yaptığınız pisliklerin üstünü örtebileceğini sanıyorsunuz. kadıköy'de eboue'ye ve drogba'ya muz sallayan pislikleri nasıl savunduğunuzu ne çabuk unuttunuz? o konuşuldu mu hiç? konuşulmadı, çünkü bu haysiyetsizler tüm basın yayın organlarını ele geçirmiş durumda. 2 sene önceki basketbol serisinde ergin ataman'a bugün obradovic'e yapılandan çok daha fazlası yapıldı, adam polis eşliğinde çıktı salondan. fatih terim'in, gerets'in kafasının yarıldığı, stadın ateşe verilip polis otolarının devrildiğini de unutmuyoruz. bunları bir gün birisi çıkıp da konuştu mu? konuşmadı. çünkü türk spor basınının %90'ı satılmış, güce tapan, biat eden beş para etmez kalemlerden oluşmaktadır.

    aynı çifte standart federasyonlarda da geçerlidir. polis korumasıyla staddan çıkan bir hoca var ve bunun cezası yok. fakat yer ülker arena değil de abdi ipekçi olunca ver yansın! ne kadar kural kaide varsa geçerli oluyor. bunun sebebi de açık. basketbol federasyonu tepeden tırnağa fenere çalışan, eski fenerli sporculardan oluşuyor. sonuç gayet normal.

    yemin ediyorum kaç gündür yazılanları okurken sinirden kafayı yeme noktasına geldim. ulan sanki geçmişte onların yaptığı herşey sanalmış gibi öyle bir saldırıyorlar ki. elden de bir şey gelmiyor ki anasını satayım. adamlar heryeri ele geçirmiş. kimse bize yapılan pislikleri çıkıp da çatır çatır dile getirmiyor. koskoca galatasaray camiasını bu sonradan görme çapulcu sürüsüne yem edenleri de allaha havale ediyorum. hiç mi onurunuz yok? ben burada kafayı yiyorum düz bir taraftar olarak yazılanlardan. siz en ufak bir rahatsızlık duymuyor musunuz? allah'ın şikecisi bize açık açık "galatasaray şike yapıyor" diyor, hiç mi tepki vermeyi düşünmüyorsunuz bu ruh hastasına?

    ah ünal aysal ah diyorum. son yıllarda şu kulübü savunabilen tek başkandı. şimdi bu yapılan şerefsizliklere gerektiği gibi cevabını verirdi. yönetimini, hatalarını vesaireyi bir kenara bırakın, adam göte göt diyordu be! keşke geri gelsen de bu iki yüzlülere ağzının payını versen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın