• 10
    daha önce de belirttim galatasaray sözlükte insanlar siyasi görüşleriyle ön plana çıkmamalı. kimin neci olduğunu kimse bilmemeli. herkes birbirinin gözünde galatasaray'lı olmalı.

    moderasyonun bu siyaset konusunda daha ayık olması gerekiyor. sizi dinden imandan çıkartan 1 kişiye pm yolundan s ile git derseniz 1 hafta ceza alıyorsunuz. sizi hunharca kışkırtan birinin nick altına ana bacı karıştırmadan küfürlü şeyler yazarsanız aylarca ceza alıyorsunuz. ama %48'e %52 ye her neyse çok da önemli değil. milyonlarca insana terörist, terörist sevici(u: malum partili arkadaşların bu kelimeleri kullanabilmesini de hiç anlamam. daha düne kadar anti milliyetçiydiler, kol kolalardı şivan perverle), paralelci, hain, vatan haini, satılmış, koyun, ahlaksız, dinsiz vs gibi ithamlar kullanmanın hiç bir yaptırımı yok.

    yani birinize pmde s ile git dersem 1 hafta ceza alırım. ama bir başlıkta alayınıza satılmış, terörist, öcalancı, hain vs gibi şeyler yazarsam ceza meza almam. burada biraz oturup düşünmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın