• 6
    o çok sevdiğini söylediğin takımın stadının yolları neden tamamlanmıyor, metrosu niye kapalı kaldı aylar-yıllarca, 2. sermaye artırımı artırımı nasıl komik gerekçelerle engellenmiş, en büyük rakibin şike yaptığı için küme düşmesin diye 58. maddeler nasıl değiştirilmiş, nasıl hükümete yakın isimler federasyonun başına geçirilmiş, nasıl imparatorunun gözü güçle büyülenip ihanet ettirilmiş, şampiyonluk primin kulübüne sorulmadan elinden alınıp diğer kulüplere dağıtılmış...
    daha saymamı ister misiniz?
    yoksa "spora söyosöt sokmoyolum lötfön" şeklinde koyunluğa devam mı etmek istersiniz?
    elbette koyunluğa ve hatta bunların konuşulmaması için lobicilik yapan hainliğe dahi saygım var ama insanları aptal yerine koymanın da lüzumu yok.
    bunları göremeyen ya uzayda yaşıyordur ya da haindir.
    hatta bu renklere gönül vermiş oldukları dahi şüphelidir keza gönül verdiğini söylediğin renklere zarar veren şeylerin üzerine gitmeyen ve hatta zarar veren şeylerin aslında güzel şeyler olduğunu iddia eden bir zihniyetle karşı karşıyayız.
    bunun spora siyaset katmakla hiçbir ilgisi yok sevgili troll. hiç kasma boşuna çünkü bunlar yediyüzellibin defa konuşuldu ve çoktan sonuca bağlandı. yeni olup da bunları bilmiyor olabilirsiniz; araştırın okuyun derdim ama araştırmak eylemine de alerjiniz vardır o yüzden tekrar yazdım.
    spordan siyaset ayrılsın diye aslında bu mücadele ama herkes tarafından anlaşılmaması da normal. çok büyük beklentilere girmemekte fayda var bazılarına karşı. kapasite ve malzeme malum keza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın