resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 330
    kendisine teşekkür etmek istiyorum.

    1) elbette fenere koyup kupa aldığın, bizi ceza illetinden kurtardığın için teşekkürler başgan.

    2) basının "ligi tanımıyor" diye türk hocalar lehine anlamsız bir lobi yaptığı ortamda sik gibi, evet sik gibi bir kadro ile oynatılabilecek en iyi futbolu oynatmaya çalıştığın için teşekkürler.

    3) senden önceki yerli ve kurt hocalarımızın döneminde stoperler arasında yapılan 80 pas sonrası muslera'nın ileri şişirmesi taktiğini minimuma indirdiğin için teşekkürler.

    4) genç yaşlı ayrımı yapmadan, gamsız reyiz ryan donk tercihin dışında adaletli forma dağıttığın için teşekkürler.

    bu teşekkürden sonra gitsin mi kalsın mı yorumumu yapayım;

    1- eğer basında adı geçen hocalar (hasi, dnipro hocası, avcı) gelecekse elbette riekerink kalsın.
    2- bugün 2. devre oynattığı top gibi top oynatmayacaksa kalsın. gerçi benzer futbolu ile simeone'yi överken bir grup gamsız elemana savunma yaptırarak maç kazandı. topu ileri taşımaktan aciz kanat yasin ile sonlara doğru baş gösteren kondisyon sorunu olmasa ve takımda topla çıkabilen 2-3 hamle adamı olsa maç da kolayca 2-3 olabilirdi. genel olarak kazandığı için fazla bir lafım yok ama ikinci devre dişimi sıkmaktan perişan oldum.
    3- gelecek hocaya 3-4 m euro para vereceksek kalsın. 3-4 milyon ile bir orta saha veya bir forvet alalım; daha hayırlı olur.

    bir de dipnot: adam sahaya hemen hemen hiç müdahale etmiyor. bağırmıyor, çağırmıyor. maçı izliyor. doğru yanlış elbette tartışılır; ben yorum yapmadan bu tespitimi sıçıp kaçıyorum.

    ellerine sağlık hocam; azizi delirttin :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın