• 14767
    beşiktaş'la oynanacak süper kupa maçına kadar:
    1 pas oyununa yatkın ve bitiricilik özelliği de ortalama üstü forvet,
    1 hava toplarında etkili ve skor ihtiyacı olduğunda oyuna girip ikinci santrfor olarak oynayabilecek bir forvet,
    1 defansif ortasaha,
    1 çift yönlü ortasaha,
    1 hava toplarında etkili ve savunmaya liderlik edecek bir stoper almalı veya kiralamalıdır.

    bunun dışında bruma zaten %99 dönecek, norveç ligi ilkbahar-sonbahar arasında oynandığı için dinlenemeden bize transfer olan linnes yazın dinlenip form tutacak, sinan iyice formunu yükseltecek, koray inşallah artık bu takımın as stoperi olacak, carole hücum varyasyonlarında ne yapacağını iyice ezberleyecek. bu çocuklar, muslera ve sneijder'le beraber takımda tutulmalı. kendileri gitmek için çok ısrarcı olmadıkça ve astronomik bir teklif gelmedikçe satılmamalı, as oyuncularımız bunlar olmalı.

    cenk gönen, chedjou ve podolski aldıkları fahiş maaş sebebiyle; hakan, semih, yasin, rodriguez, bilal, yasin ve jem karacan ise performansları sebebiyle değerini bulduğu anda satılmalı. ama satılmasalar da problem değil, iyi kötü katkı veriyorlar. telles de değerini bulduğu anda satılmalı ama onun maaşı da performansı da gayet uygun aslında. buna rağmen "satılmalı" dememin sebebi ise şu anki kadromuzda muslera ve sinan'la beraber piyasası en yüksek isim olması, 6 milyon euro ve üzeri teklifleri mutlaka alacaktır. keşke mali darlığımız olmasaydı da telles-carole rotasyonlu bir sol bek izleseydik.

    kara listede ise umut, donk, olcan, tarık ve selçuk var. bu adamlar satılır mı, kiralanır mı, sözleşme feshi mi yapılır, reddedemeyecekleri bir teklif mi sunulur bilemem ama gelecek yıl bu adamların maaşını biz ödememeliyiz. takımın kamburları, zarar ziyan isimleri bunlar. bu sezon kiralık olarak başka takımlarda oynayan salih dursun, umut gündoğan, furkan özçal, dzemaili de maalesef bu listeye dahil.

    emre çolak'ın aldığı maaş aynen teklif edilmeli, kabul ederse rotasyon oyuncusu olmaya devam eder, etmezse nereye istiyorsa gidebilir. hamit ve sabri hakkında zaten herhangi bir yorum yapmak istemiyorum.

    umarım riekerink'in gelişiyle ve türkiye kupası finaliyle devam eden müspet ivme, yazın da artarak devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın